Efter sparkningen – VIK fällde AIK: ”Magiskt”

ANNONS

Publicerad: Idag 20:51

AIK tappade ledningen två gånger om och föll tungt mot Västerås på bortaaa.

ANNONS

AIK öppnade starkt på bortais hos Västerås. Tvåmålsledning efter dragit halva matchen spelad, det efter mål av Theo Hårdstam och Oliver Tärnström. Men efter en drömvinst i slutskedet av den andra perioden var det plötsligt 2-2 på tavlan inför den sista perioden.

Stockholmslaget återtar ledningen tidigt i den tredje perioden men glädjen varade inte länge och hemmalaget hann med att både kvittera och göra ledningsmålet på ordinarie tid.

Slutresultatet skrevs till 4-3.

– Vi offrar oss för laget, det kan låta klyschigt men vi gör det vi ska. Håller det simpelt och tar de här viktiga poängen, säger Eric Engstrand som gjorde sitt första mål för säsongen.

Västerås har nu vunnit två raka sedan sparkningen av Karl Helmersson och Örjan Lindmark.