HockeyNews
PLUS
HockeyAllsvenskan
Kommande matcher
1 april 2024
Brynäs IF
Brynäs IF
BIK Karlskoga
BIK Karlskoga
2 april 2024
Djurgårdens IF
Djurgårdens IF
Mora IK
Mora IK
3 april 2024
Brynäs IF
Brynäs IF
BIK Karlskoga
BIK Karlskoga
4 april 2024
Djurgårdens IF
Djurgårdens IF
Mora IK
Mora IK
Se alla matcher
Djurgården-Björklöven K-G Stoppel

Pressen på DIF – Stoppel om utmaningen

K-G Stoppel är van att leva under press i Djurgården. * Som sportchef jämför han med Björklöven – laget som Stockholmsklubben just slog ut ur slutspelet: "Inte blivit lika ifrågasatta som oss". * Stoppel ser ett Djurgården i harmoni inför den allra viktigaste delen av säsongen: "Ett steg upp på många håll och kanter." * Det här här är den första av en tvådelad påskintervju med Stoppel.

Igår 16:59
(32233) Marcus Eriksson SSK

Klart: Poängkungen lämnar Södertälje

Marcus Eriksson kom inför säsongen till Södertälje efter att ha lämnat Vita Hästen. Nu lämnar han klubben efter en säsong.

Igår 15:49
Edvin Hammarlund

Trots SHL-intresse – backen stannar i DIF

Det har funnits SHL-förfrågningar. Men Edvin Hammarlund blir kvar i Djurgården.

Igår 14:18
Johan Hedberg

Hedberg hett namn för AIK: ”En anrik klubb”

Johan Hedberg är alltjämt utan jobb efter att ha fått sparken från Örebro. Det har spekulerats om att han ska vara så gott som klar för Rögle – men enligt uppgifter är Hedberg även ett mycket hett namn för AIK. – Ingenting är klart, säger Johan Hedberg om framtiden.

Igår 13:35
Henrik Eriksson

Känsloladdad kamp för Moras DIF-profil

Mora slog ut AIK och är klara för semifinal mot alla odds. Nu blir det nya resor till Hovet och för forwarden Henrik Eriksson är det känslosamma bataljer som väntar. – Jag skulle ljuga om jag sa något annat, säger han till Hockeynews.

Igår 12:18
(31360) Arvid Costmar

Uppgifter: SHL-centern klar för Djurgården

Hockeynews har berättat att Djurgården uppvaktar mångsidige Björklöven-forwarden Fredric Weigel till kommande säsong. Och enligt [Expressen](https://open.spotify.com/episode/4SE5jhBrCN6hUvJQGGMF7d?si=JDwGC3IuTrGPkVxrBy1gRg&nd=1&dlsi=9543daf34db04fd3) är en SHL-center redan klar.

Igår 10:22
Oskar Blomgren

SHL-målvakt klar för allsvenska klubben

Almtuna tappar båda sina målvakter till kommande säsong. Men när nye sportchefen Nicklas Danielsson bygger om laget står det klart att han har hittat en SHL-meriterad ung målvakt.

Igår 09:38