HockeyNews
PLUS
HockeyAllsvenskan
Martin Fransson

Klart: Björklöven förstärker backsidan

Det handlar om Martin Fransson som senast kommer från spel i Karlskrona, medger klubben på [X](https://x.com/Bjorkloven/status/1783103909617103116).

Igår 14:13
Hellberg Lindblom

Uppgifter: Brynäs drömnamn i Nordamerika

Brynäs är tillbaka i SHL och siktar högt när det kommer till nyförvärv. Enligt [Aftonbladet](https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/8qldPw/brynas-shl-bygge-sa-kan-truppen-se-ut-nasta-sasong) står NHL-meriterade och VM-guldvinnande målvakten Magnus Hellberg högt på önskelistan. Och Brynäs bekräftar för [Gefle Dagblad](https://www.gd.se/2024-04-24/alcen-efter-segerjublet-vi-valkomnar-honom-med-oppna-armar/) en kontakt med forwarden Oskar Lindblom.

Igår 12:03
(29861) Robert Kimby

Kimby är klar – Wikegård om nya tränaren

Robert Kimby är klar. Djurgården presenterar dagen efter finalförlusten mot Brynäs sin nya huvudtränare. – Vi är mycket stolta över att presentera en av svensk hockeys mest eftertraktade hockeyledare de senaste åren, som i grund och botten även är en stark djurgårdare, säger den tillträdande sportsligt ansvarige Niklas Wikegård till klubbens [hemsida](https://www.difhockey.se/article/voaascf-1lead/view).

Igår 11:06
Joseph Berger

Klart: Back med SHL-klausul lämnar Mora

Joseph Berger kom till Mora inför säsongen, men lämnar redan efter ett år meddelar klubben på sin [hemsida](https://www.moraik.se/article/s1xascf-33ni1/view).

Igår 10:00
Michael Holmqvist

Holmqvist tror på ny SHL-chans för DIF

Michael Holmqvist har som huvudtränare lett Djurgården från november och framåt. Inom kort ska han lämna över till Robert Kimby och ser ett lag som ska fortsätta slåss om SHL-platsen. – Djurgården, vi kommer tillbaka. Det är grejer på gång i den här klubben och jag ser jättemycket fram emot det som kommer, säger Holmqvist.

Igår 09:46
Niklas Gällstedt

Gällstedts hyllning till laget och publiken

Niklas Gällstedt var mitt i den stora Brynäsgläjden över avancemanget till SHL lugnet själv. Han hyllade spelarna, tränarkollegorna och inte minst Brynäs supportrar i Gävle och över hela landet. – Det är väldigt många som har följt oss på den här resan som har förtjänat ett stort tack från oss. Själva hade vi inte klarat av det, säger Gällstedt till Hockeynews.

Igår 00:09
Brynäs

Brynässtjärnornas lycka: "Jag har svårt att fatta det..."

Brynäs är tillbaka! Efter att ha varit med om att åka ur SHL vid tre tillfällen fick Johannes Kinnvall vara med och föra upp laget i hans hjärta. – Jag har svårt att fatta det om jag ska vara ärlig, säger han till Hockeynews.

23 april 2024