HockeyNews
PLUS

Linus Omarks show med fansen i comebacken

(28937) Linus Omark
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 16 september 2023

FacebookXWhatsApp

Hela Luleå har längtat och Linus Omark levererade direkt.

Han showade med fansen, avgjorde matchen och efteråt berättade han om att dottern Stella ligger bakom flytten hem till Norrbotten.

– När Stella sa att hon ville hem till Sverige så är det min plikt som pappa att "make it happen", säger Omark till TV4.

ANNONS
"Vi tror på gud igen"
"På Linus Omark – frälsaren"

Så löd tifot efter att Luleåfansen marscherat till arenan inför Linus Omarks comeback i klubben.

Linus Omark svarade genom att göra som han brukar – levera på isen och vara en avgörande faktor för Norrbottens stolthet.

När han presenterades inför första nedsläpp showade han framför fansen och eldade igång stämningen i arenan.

ANNONS

– Jag var nästan skärrad i början. Nästan tårögd. Det var fantastiskt hela matchen och presentationen. Jag är otroligt tacksam för den här dagen, säger Linus Omark till TV4.

I tredje perioden klev 36-åringen fram och såg till att Luleå vann i hemmapremiären. Han låg bakom 2–0-målet av Brendan Shinnimin och mindre än två minuter senare så gjorde Omark 3–0 på egen hand.

I intervju med TV4 efter segern så berättade Omark att det var dottern Stella som ville hem till Sverige – något som fått hela staden att drömma om ett SM-guld igen.

ANNONS

– Ja, när Stella sa att hon ville hem till Sverige så är det min plikt som pappa att "make it happen". Jag är inte ledsen för det, säger Omark.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln