HockeyNews
PLUS

Brynäs visar intresse för VM-duo: "Vill egentligen inte gå in i detalj"

(28012) Ludwig Hoff-Eirik Salsten
Bildbyrån (montage)

Publicerad: 14 maj 2023

FacebookXWhatsApp
TAMMERFORS. Brynäs silly season fortsätter. De visar intresse för två VM-spelare, enligt uppgift till HockeyNews.se.

Det handlar om två norska VM-forwards. Brynäs sportchef Johan Alcén är förtegen när det kommer till detaljer, men enligt uppgift finns Stavanger-forwarden Ludvig Hoff, 26, på Brynäs radar. Hoff gjorde 37 poäng (11 mål, 26 assist) på 40 matcher i den norska ligan den här säsongen och är nu kontraktslös.

Brynäs ska även visa intresse för forwarden Eirik Salsten, 28, från Storhamar. Salsten gjorde 38 poäng (14 + 24) på 39 matcher.

– Båda de två är bra. Jag har naturligtvis hört mig för kring många andra norska spelare, men om de är mer intressanta för oss än andra vill jag inte delge så här, säger Brynäs sportchef Johan Alcén till HockeyNews.se

Men han bekräftar ett visst intresse.

LÄS MERHV71-stjärnan om VM-drömmen och heta centerryktet: "Har också läst det"

– Vi har koll på dem också.

Eirik Salsten har två år kvar på sitt kontrakt med Storhamar, men ska ha en utlandsklausul som skulle kunna möjliggöra en flytt.

– Jag vill egentligen inte gå in i detalj för de spelar ett VM idag och jag vill inte böka till det. Vi har haft koll på dem och på flera andra. Det är duktiga spelare. Det kan jag sträcka mig till att säga, säger Johan Alcén.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!