HockeyNews
PLUS

Uppgifter: Timrå gör sig av med stjärnbacken – uppges på väg till HV71

(25014) Magnus Pääjrvi-Joey LaLeggia
Bildbyrån (montage)
ANNONS

Publicerad: 18 oktober 2022

FacebookXWhatsApp

Timrå har bara sju backar på kontrakt.
Trots det uppges man nu göra sig av Joey LaLeggia, uppger Sportbladet.
Samtidigt vill man ta in forwarden Magnus Pääjärvi i laget.

ANNONS

Timrå hämtade in Joey LaLeggia från Rögle inför förra säsongen, där han haft en lite undanskymd roll. I Timrå fick han omgående stort förtroende och noterades för 38 poäng på 52 matcher, där han hade en stor del i lagets powerplayproduktion.

På samma visa har det fortsatt denna säsong, där LaLeggia noterats för fem poäng på nio matcher och spelat i snitt 22,26 minuter per match, vilket nästan en och en halv minut mer än någon annan i laget.

ANNONS

Men enligt uppgifter till Sportbladet kommer klubben nu göra sig av med den 30-årige backen. Senare under tisdagen rapporterade SportExpressen att Joey LaLeggia ska vara muntligt överens med HV71.

Samtidigt har Timrå fått se både Nick Halloran och Sebastian Hartmann hamna på skadelistan, och där ska Timrå nu vara sugen på att ersätta den skadade duon med Magnus Pääjärvi, något som SportExpressen var först med om att berätta.

Pääjärvi, som debuterade i Sveriges högsta liga för just Timrå som 16-åring, noterades för tre poäng på 17 matcher i SHL förra säsongen när han representerade Malmö.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln