HockeyNews
PLUS

Uppgifterna om Hultström till LHC dementeras – av Djurgården: "Rykte"

(10529) Linus Hultström-redigerad1
Kenta Jönsson/Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 18 mars 2022

FacebookXWhatsApp
STOCKHOLM. Djurgården ska rädda sig kvar i SHL genom kvalspel.
Samtidigt pågår lagbygget inför nästa säsong – och då är OS-backen Linus Hultström en av spelarna som Stockholmsklubben hoppas knyta till sig.
ANNONS

På fredagen berättade Aftonbladet att den tidigare Djurgårdsstjärnan Linus Hultström är överens med Linköping om ett flerårskontrakt.

Hultström har sedan han lämnade Djurgården för två år sedan spelat för KHL-klubbarna Vitjaz Podolsk och nu senast Metallurg Magnitogorsk. Men på grund av Rysslands invasion av Ukraina väntas få icke-ryska spelare spela i KHL kommande säsong.

ANNONS

LÄS MERUppgifter: OS-backen återvänder till SHL – lämnar KHL-klubben

Och nu ska han alltså ha bestämt sig för att spela i Linköping de närmaste åren. Det skulle vara ett streck i räkningen för Djurgården som också är i dialog med Linus Hultström.

– Återigen, Hultström är ett rykte. Vi får se om det är sanning eller inte, säger Djurgårdens tillförordnade sportchef K-G Stoppel till HockeyNews.se.

ANNONS

Linus Hultström har Linköping som bas i Sverige där han och hans familj har hus.

– Jag har en timme ner till föräldrarna (i Vimmerby) och frun är uppväxt här. Vi har svärföräldrarna i kvarteret också och det blir enklare med hjälp till sonen nu när man är utomlands, sa Hultström till HockeyNews.se i januari.

LÄS MERHultström om OS-chansen, KHL-äventyret och Djurgårdskontakterna

ANNONS

K-G Stoppel är medveten om Hultströms familjesituation.

– Jo så är det. Men jag har inget besked. Vi pratar fortfarande, säger han om förhandlingsläget med Linus Hultström som var poängmaskin i Djurgården innan han flyttade till KHL.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln