Rögle förlänger med stjärnforwarden – skriver långtidskontrakt

20 december 2021
Dennis Everberg förblir Rögle trogen – han har skrivit kontrakt med Ängelholmsklubben till och med säsongen 2026-27. 


Dennis Everberg återvände till Rögle efter några år på vift inför säsongen 2019-20 och han kommer nu förbli klubben trogen i många år framöver. Everberg har skrivit på en förlängning som innebär att han stannar i Rögle till och med säsongen 2026-27. 

– Jag vill vara kvar och kanske få slut på eventuella spekulationer. Nu kommer jag vara här i minst fem år till, och förhoppningsvis fler. Det känns rätt och jag har haft en pågående diskussion med Chris Abbott under en längre tid. Det är skönt att det är klart nu, säger Dennis Everberg till Rögles hemsida. 


Everberg är från Västerås från början men spenderade sina ungdomsår i Rögle. Sedan han kom tillbaka till Rögle har han spelat 113 matcher och gjort 83 poäng. 


– Tittar man på matcherna ser man hur viktig han är för vårt lag och sättet vi spelar på. Alla lag i den här ligan hade velat ha en Dennis Everberg. Att spela så bra som han gör och gå med på att vara här under lång tid framöver är häftigt för fansen. Det är roligt att han skrivit på det här och jag är säker på att alla i omklädningsrummet också tycker det, säger Rögles sportchef Chris Abbott till klubbens hemsida.