HockeyNews
PLUS

Lämnade Brynäs efter tuffa hösten – nu är backen klar för spel i Hockeyettan

(16521) Alexander Lindelöf
Mathias Bergeld/Bildbyrån

Publicerad: 25 november 2020

FacebookXWhatsApp

Alexander Lindelöf fick lämna Brynäs tidigare i november efter att inte ha fått någon speltid alls av nye tränaren Peter Andersson.
Nu står det klart att backen väljer spel i Surahammar tills vidare.

Surahammar återfinns i den absoluta botten av Hockeyettan västra men får nu ett vasst tillskott att glädjas åt. 

Inför kvällens derby mot Köping kommer den tidigare Brynäs- och Västeråsbacken Alexander Lindelöf att finnas med i lagets uppställning. 24-åringen har valt att skriva på ett korttidskontrakt med Hockeyettan-klubben som innebär att Lindelöf blir kvar tills vidare.

Lindelöf spelade senast i Brynäs och hade svårt att få speltid ifjol, en situation som förvärrades den här hösten då backen till slut bröt sitt kontrakt med SHL-klubben. Nu hoppas Lindelöf att speltiden i Surahammar ska ge honom ett nytt kontrakt i en annan klubb.

– Det är väldigt speciella tider just nu och min agent jobbar för fullt åt mig för att hitta lösningar. Vi jobbar brett men tankarna just nu är att det ska bli väldigt kul att spela match igen och få hjälpa Sura att förhoppningsvis vinna några matcher. Jag ska bidra med allt jag kan, sen får vi se vad framtiden ger, säger Lindelöf i en intervju på Surahammars hemsida.

***


Gillade du artikeln? Värd en kaffe – för en månads läsning? Swisha till 123 529 7163.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!