Publikfavoriten förlänger: "Känns oerhört spännande"


30 juli 2020
Det har varit på gång länge, men nu är det officiellt. 
Den amerikanske forwarden Darren Nowick fortsätter sitt förhållande med Skellefteå i minst två säsonger till. 
–  Supportrarna och staden i allmänhet är enastående så det var en no-brainer att skriva på en förlängning, säger Darren Nowick till Skellefteås webbsajt.

SHL presenteras av:

BAUHAUS bygger svensk ishockey 

Efter att ha anslutit från allsvenska Västervik i februari i år i samband med att övergångsfönstret stängde så var Darren Nowick en frisk fläkt i Skellefteå. Det var inte poängskörden, fyra poäng på 11 matcher som imponerade på Skellefteåledningen utan amerikanens uppoffrande spelstil. 

Nowick blev en publikfavorit – nu står det klart att forwarden återvänder till klubben. Nowick har skrivit på ett tvåårskontrakt med SHL-klubben. 

– Jag är rätt nöjd med vad jag hann åstadkomma och att få ytterligare två år att bygga vidare med den här gruppen känns oerhört spännande. Jag ser verkligen fram emot det, säger Darren Nowick till klubbens hemsida.


LÄS MER: 
Skellefteås besked - ingen publik släpps in på ispremiären

Skellefteås general manager Erik Forssell om förlängningen: 

– Vi är glada att vi fått ihop en lösning med Darren över två år. Han gjorde ett väldigt gott intryck under den korta tid han var här, både som spelare och person. Han är användbar på många sätt men jag tycker att hans intensitet och forechecking är det som sticker ut mest.

Skellefteå har en välfylld trupp och känns redo inför SHL-säsongen. Truppen innehåller just nu två målvakter, åtta backar, och tretton forwards.

Darren Nowick ansluter till SHL-klubben i mitten av september, lagom till SHL-premiären.

Skellefteå spelar sin första träningsmatch den 19 augusti, hemma mot Kärpät.


***

Bra artikel?! Värd en kaffe & mazarin – för en månads läsning? Swisha till 123 529 7163.