HockeyNews
PLUS

Uppgifter: Här är Storms KHL-klubb – får sällskap av Brynäscentern

(13568) storm/Sallinen
Bildbyrån/Montage

Publicerad: 10 april 2020

FacebookXWhatsApp

Enligt Sport-Express hamnar både Malmöforwarden Frederik Storm och Brynäs-centern Tomi Sallinen i KHL-klubben Dinamo Riga. I Sallinens fall innebär det i så fall att han lämnar trots att han har kontrakt med Brynäs för säsongen 2020/2021.

SHL presenteras av:

BAUHAUS bygger svensk ishockey 

Tidigare i veckan rapporterade MrMadhawk att danske forwarden Frederik Storm lämnar Malmö Redhawks efter åtta raka säsonger i klubben. Enligt Madhawk lämnar Storm för en KHL-klubb. Nu pekar uppgifter i Ryssland att Frederik Storm kommer att spela i KHL-klubben Dinamo Riga den kommande säsongen.


Enligt Sport-Express värvar Dinamo Riga, förutom Frederik Storm, även in Brynäscentern Tomi Sallinen – detta trots att finländaren har ett år kvar på kontraktet med Brynäs.

Den gångna säsongen producerade 31-årige Tomi Sallinen 27 poäng (11+16) på 52 SHL-matcher, medan 31-årige Storms skörd tolv mål och 14 assist på 50 matcher i Malmö Redhawks-dressen.

I Dinamo Riga väntas Storm och Sallinen får sällskap av Chris DeSousa, som avslutade säsongen i Rögle. I slutet av mars avslöjade HockeyNews.se att DeSousa är klar för Dinamo Riga.

***

Bra! Värd en liten popcorn – för en månads läsning? Swisha till123 529 7163.



Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)