Zibanejad målskytt när Rangers bröt fyra matcher långa förlustsviten

(26793) Mika Zibanejad

Publicerad: 27 februari 2023

New York Rangers hade fyra raka förluster i bagaget men mot mot Kings bröts sviten och Zibanejad hittade nät igen.
–  Jag är väldigt stolt över gruppen, att komma tillbaka efter matchen igår mot ett bra lag, det är imponerande, sa Zibanejad efter vinsten.

Rangers har haft en svacka den senaste veckan med fyra raka förluster men mot Los Angeles kunde laget studsa tillbaka trots att hemmalaget fick klara sig på fyra backar stora delar av matchen.

– Vi fick spela enkelt, det var kul och det får än att tänka tillbaka till juniortiderna när man fick spela väldigt mycket, sa Jacob Trouba efter matchen.

I den andra perioden gjorde Vincent Trocheck två mål och såg till att Rangers hade en 3–0 ledning men det var oroliga hemmasupportrar efter att Mika lämnat isen efter att ha täckt ett skott. Men svensken kom tillbaka till spel och kunde avslutata målskyttet i den tredje perioden i en match Rangers tillslut vann med 5–2. Det var 29-åringens 31 fullträff för säsongen.

New York Rangers – Los Angeles Kings 5–2 (1–0, 2–1, 2–1)
Mål New York: Vincent Trocheck 2, Alexis Lafreniere, Artemi Panarin, Mika Zibanejad
Mål Los Angeles: Viktor Arvidsson, Philip Danault
Skott: 21–28 (3–8, 11–10, 7–10)