HockeyNews
PLUS

Zaar kan bli borta länge: ”Inte tagit något beslut”

Zaar/Sjöström
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Idag 16:46

FacebookXWhatsApp

Daniel Zaar har inte varit på is sedan försäsongsmatchen mot Oskarshamn.
Forwarden kan nu bli borta längre än väntat, enligt uppgifter till Hockeynews.
– Vi väntar tills vi har allt på bordet innan vi drar några slutsatser, säger Rögles sportchef Hampus Sjöström till Hockeynews.

ANNONS

Rögles forwardsstjärna Daniel Zaar tvingades utgå skadad i den näst sista träningsmatchen mot Oskarshamn. Först kom Rögles sportchef Hampus Sjöström med lugnande besked kring forwardens frånvaro till Hockeynews.

– Vi håller på att undersöka det och han får känna sig fram. Han fick en smäll som han fick en liten känning av. Jag räknar inte med att han spelar på lördag, utan vi förbereder honom för veckan efter i stället, sa Sjöström till Hockeynews den 13 september.

Forwarden har dock inte varit på is sedan dess och kom heller inte till spel i SHL-premiären mot Färjestad. Nu kommer illavarslande uppgifter. Enligt källor som Hockeynews pratat med kan Daniel Zaar komma att behöva opereras och således missa större delar av säsongen.

– Vi har inte tagit något beslut än, säger Hampus Sjöström till Hockeynews om uppgifterna.

Är det allvarligare än vad ni hade trott från början?

– Vi har väl inte haft någon direkt inriktning på det än, utan vi väntar tills vi har allt på bordet innan vi drar några slutsatser.

Sportchefen hoppas ha mer information att delge kring forwardens skada under veckan som kommer, men i nuläget är inget beslut taget om operation.

– Nej, vi måste utreda vad som kan åtgärdas nu och vad som kan vänta.

PLUS gratis i en månad! (ord pris: 69). Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln