HockeyNews
PLUS

Weigels ord om Djurgården – och fansen

Artikelbild

Publicerad: 15 maj 2024

FacebookXWhatsApp

Hockeynews har rapporterat att det varit på gång och blivit klart.
Nu bekäftas att Fredric Weigel lämnar Björklöven för Djurgården.
Kontraktet är skrivet över kommande säsong.

Weigel gjorde den senaste säsongen nio mål och 23 assist för Björklöven.

Efter tolv säsonger i division 2 och Hockeyettan med Haninge samt allsvenskan med SSK, AIK och Björklöven – så återvänder Weigel nu till moderklubben Djurgården.

– Vi tar hem en av de bästa centrarna i hela HockeyAllsvenskan och en karaktär som ger exakt allt för att vinna. Nu kommer Fredric att hjälpa oss i Djurgår’n att vinna, kommenterar Djurgårdens sportsligt ansvarige Niklas Wikegård.

– Tillsammans med tränarteamet har vi tittat på och identifierat vilka spelare som vi tyckt varit jobbiga att spela mot. De spelartyperna vill vi så klart ha i vårt eget lag. Vi är väldigt glada att Fredric kommer tillbaka till föreningen, för det var även här som han började sin resa, förklarar Wikegårdm för hemsidan.

Själv säger Weigel:

– Jag ser fram emot att spela i Djurgår’n igen! Den här gången vill jag se till att ha publiken med mig, och inte emot mig som de senaste säsongerna, hälsar Fredric Weigel via hemsidan och fortsätter:

– Både jag och laget behöver alla Djurgårdares stöd i höst och i vinter och publiken på Hovet är otrolig. Glöm inte att köpa säsongskort, så ses vi på Hovet!

Silly season-special: Hockeynews i 3mån för bara 99kr! (spara 108). Skaffa PLUS!