HockeyNews
PLUS

Thoresen har bestämt sig – klar för Djurgården

DIF/Thoresen
Foto: Bildbyrån/Montage
ANNONS

Publicerad: 29 juli 2024

FacebookXWhatsApp

Patrick Thoresen har gjort sitt val.
40-åringen har bestämt sig för spel i Djurgården, meddelar den norska klubben på sin hemsida.

ANNONS

Den 6 juli kunde Hockeynews avslöja att Patrick Thoresen hade ett konkret bud på bordet från Djurgården. Kort senare berättade vi att Thoresen och Niklas Wikegård skulle ta en fika i samband med helgens Pink-konsert i Stockholm.

På måndagsmorgonen uppger norska TV2 att Patrick Thoresen gjort sitt val. Enligt sajten fick Storhamar-spelarna beskedet att det blir spel i Djurgården av pappa Petter Thoresen på måndagen.

– Jag tror att de har varit väldigt förberedda på att det skulle hända, och det var ingen större reaktion. De ser sig omkring: Vi har ett bra lag oavsett vem vi tappar, och vi har fått in bra spelare och har bra spelare. Jag tror att de tar det – och förstår att Patrick gör sina val, och det respekterar de, säger Storhamar-chefen och pappa Thoresen till TV 2.

Kort senare bekräftade den norska klubben övergången på sin hemsida.

40-årige Patrick Thoresen återvänder därmed till Stockholm och Djurgården där han gjorde 48 poäng på 49 matcher i SHL säsongen 2015/16. Under säsongen som gick svarade han för hela 64 poäng på 45 matcher i norska högstaligan, där han senare också vann guld med sitt Storhamar.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln