HockeyNews
PLUS

Uppgifter: Petersson och HV71 i möte i Husqvarna Garden

André Petersson
ANNONS

Publicerad: 2 augusti 2024

FacebookXWhatsApp

Är sista ordet verkligen sagt i storyn mellan André Petersson och HV71?
Nu kommer uppgifterna om att parterna träffats och haft ett möte, enligt Expressen.

ANNONS

Konflikten mellan HV71:s ledning och André Petersson fortsätter att skapa rubriker. Jönköpings-Posten rapporterade tidigare i veckan att Petersson inte var närvarande vid lagets återsamling – men sportchefen Chris Abbott avstod då från att kommentera situationen.

Kort därefter kom uppgifter från Sportbladet att spelartruppen informerats om att Petersson inte längre är en del av HV71 planer.

Petersson ska ha ställt ett ultimatum till klubben och meddelat att han är redo att lämna om han inte erbjuds en förlängning. Detta resulterade i att han inte deltog vid återsamlingen, och laget fick beskedet att Petersson inte kommer spela för HV71 den kommande säsongen.

Under fredagen skedde dock en oväntad vändning när Petersson syntes i Husqvarna Garden, enligt källor till Expressen. Chris Abbott förblev dock fåordig och vägrade bekräfta om ett möte ägt rum.

– Jag har inga kommentarer till något som rör André, säger Abbott till tidningen.

Även om dialogen mellan parterna återupptagits, är Peterssons framtid i HV71 fortfarande osäker. Vad som diskuterades under mötet är oklart, men enligt tidigare rapporter är klubbens ståndpunkt att Petersson måste spela sig till ett nytt kontrakt under hösten om han vill stanna.

FOTNOT: Hockeynews söker André Petersson.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln