HockeyNews
PLUS

Tvåvägsbacken klar för Nybro: ”Kommer kunna accelerera”

Hugo Gabrielsson
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 31 juli 2024

FacebookXWhatsApp

Nybro fortsätter att fylla på sin backbesättning.
Nu har klubben gjort klart med 21-årige Hugo Gabrielsson.
– Vi är glada att Hugo valde spel i Nybro Vikings, säger sportchefen Mikael Aaro.

ANNONS

Nybro har redan sju backar på kontrakt. På onsdagen presenterade klubben sin åttonde back i form av 21-årige Hugo Gabrielsson.

– Vi är glada att Hugo valde spel i Nybro Vikings. Han har en stor potential och har visat det både under juniortiden i Frölunda och den senaste säsongen i HockeyAllsvenskan där han tog stora kliv i sin utveckling, säger sportchef Mikael Aaro och fortsätter:

– Hugo har en fin skridskoåkning, ett bra spelsinne och kan spela i båda ändarna av isen vilket gör honom till en bra tvåvägsback med en offensiv uppsida. Han kommer till en bra miljö och kommer kunna accelerera sin ishockey här i Nybro Vikings.

Hugo Gabrielsson fostrades i Frölunda, men kommer närmast i från två säsonger i Västervik. Den gångna säsongen blev det 15 poäng på 47 matcher.

– Det känns riktigt kul och spännande. Jag har fått en riktigt bra bild av organisationen, allt från hockeyn till det som är runtomkring. Det känns som att det blåser positiva vindar i Nybro Vikings och det tåget vill jag vara med på.

Kontraktet gäller över kommande säsong.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln