HockeyNews
PLUS

TV4-experten: ”Kommer inte spela i Modo”

Rundblad kronwall
Foto: Bildbyrån / TV4
ANNONS

Publicerad: Idag 11:51

FacebookXWhatsApp

Modo lämnade lagkaptenen David Rundblad hemma under seriepremiären. Nu tror TV4-experten Staffan Kronwall att backen inte spelar med i Ö-viksklubben.

ANNONS

Det är i TV4:s nystartade hockeypodd som David Rundblad-situationen diskuteras. Staffan Kronwall har sin bild tydlig över vad som kommer hända.

– Jag tror att vi spekulerar lite mycket i att han är petad. Jag tror finns en agenda bakom där man haft ett samtal. Jag är ganska övertygad om att Rundblad inte kommer spela den här säsongen i Modo, säger Kronwall.

– Det finns något som inte kommunicerats ut, fortsätter Kronwall. Han var inte ens med på sju backar, man valde Jakob Norén istället som sjundeback, och han fick inte ett byte i matchen.
– Det är förvånande att bänka, om man inte haft en dialog under sommaren att man kommer ändra på kaptensskapet, att han kommer vara assisterande eller inte alls.

Kronwall tror på ett skifte till någon av klubbarna i ligan som söker backar.
– Jag är inte helt säker såklart, men känslan är att det finns en bytesaffär runt hörnet. Luleå eller Skellefteå, eller som är det mest troliga, säger han.

PLUS gratis i en månad! (ord pris: 69). Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln