HockeyNews
PLUS

Har bara gjort tre mål: "Under all kritik"

Tingsryd
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Idag 07:37

FacebookXWhatsApp

Tingsryd har tippats i botten av de flesta. Efter tre matcher står laget på noll poäng och har bara gjort tre mål. – Ibland ljuger tabellen, men inte nu, och det är en jäkla kod att knäcka, säger tränaren Arto Miettinen till SMP

ANNONS

Det har blivit en tuff start på säsongen för Tingsryd. Arto Miettinens lag har förlorat samtliga matcher och fick dessutom hantera den otäcka smällen på Linus Hedman, som fick den matchen att ställas in.

Under helgen kom lugnande besked om forwarden.

Dagen efter ställdes Tingsryd mot BIK Karlskoga, men det blev en ny förlust, 0–2. Och smålänningarna har nu bara gjort tre mål på tre matcher, något som bekymrar tränare Miettinen.
– Självklart. Man tränar ju för att vinna och få uppleva det tillsammans efter ett bra jobb. Nu ska man istället vara besviken. Jag köper alla dagar i veckan att pucken kan studsa snett och så, men vi måste investera ännu mer. Just nu har vi inga poäng och det är bara att titta på tabellen. Ibland ljuger den, men inte nu, och det är en jäkla kod att knäcka, säger han till SMP.

Bland annat är lagets powerplay uddlöst, tycker han.
– Vårt powerplay är under all kritik. Det är ett sorgebarn och det som suger mest energi. Där har vi inte tillstymmelse till ett hot. Sedan kämpar vi och krigar och jag är nöjd med hur vi kommer ut i tredje perioden, säger Arto Miettinen.

PLUS gratis i en månad! (ord pris: 69). Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln