HockeyNews
PLUS

Tränaren: "Vi behöver ha räddningar"

Mantas Armalis
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Idag 07:58

FacebookXWhatsApp

Leksand läcker mest i SHL – och släppte in sex mål mot Skellefteå. Mantas Armalis valde att inte prata med media efter förlusten.

– Både ettan och tvåan har Mantas kapacitet att lösa, säger målvaktstränaren Alexander Millner till Falu-Kuriren.

ANNONS

Leksand föll med 3–6 mot Skellefteå. 

En ny tung kväll för Mantas Armalis i LIF-målet, och målvakten kom heller inte ut till media efter matchen, skriver Falu-Kuriren. 

Istället tog målvaktstränaren Alexander Millner frågorna om Armalis, och medger att Skellefteås två första mål var tagbara. 

– Möter man Skellefteå borta behöver man ha ett väldigt väldigt bra målvaktsspel och även om de inte skapar supermycket så generellt när det blir halvlägen så behöver vi ha räddningar. PP-målet är svårare för en målvakt, där man kanske inte alltid kan lösa det, men både ettan och tvåan har Mantas kapacitet att lösa, säger Alexander Millner till FK. 

Med 24 insläppta är det Leksand som läcker bakåt mest i SHL.

– Som målvaktstränare tycker jag att vi skapar väldigt mycket chanser. Vi är väldigt nöjda med matchen på det sättet. Sedan är det surt att det blir som det blir i första, att vi får sådan uppförsbacke. Vi har vissa grejer som vi har försökt poängtera och stundtals gör vi det mycket bättre. Det är synd att det blir tre mål bakåt i en sådan period, säger han.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln