HockeyNews
PLUS

Timråstjärnan: "Jokinen kommer få ut mer"

Karlsson Jokinen
ANNONS

Publicerad: 20 mars 2024

FacebookXWhatsApp

Ante Karlsson ersätts av Olli Jokinen.
En förändring som backen Axel Rindell tror kommer lyfta Timrå.
– Han är riktigt bra. Han kräver mycket och kommer att öka kvaliteten på träningarna, han kräver mycket och kommer att få ut mer av spelarna. Det kommer att bli mer "north american style", säger Rindell till ST.

ANNONS

Axel Rindell kommer av allt att döma lämna Timrå för Leksand. I en intervju med lokaltidningen i Sundsvall vill han inte avslöja hur det blir nästa säsong.

Men om det som varit i Timrå, säger han till ST:

– Många känner samma sak som i fjol. Förra året hade vi också mer att bevisa, med tanke på vilka spelare vi har haft. Båda säsongerna har vi haft problem att få till spelet och det finns många anledningar till det. Men "at the end of the day" fick vi inte ut allt, och det är det mest frustrerande.

Rindell har haft Jokinen som tränare i Jukurit, men blev då utlånad till Kärpät.

– Det fanns olika anledningar till det. Men vi gillar varandra och jag har inte annat än bra saker att säga om honom. Jag tror att många i Timrå IK kommer att ta stora steg med honom som coach. Personligen tror jag att det här blir bra för Timrå, förändringen är rätt och jag tror att han är det bästa Timrå IK kunde hitta, säger Rindell till ST.

PLUS gratis i en månad! (ord pris: 69). Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln