HockeyNews
PLUS

Timråbacken: "Självklart hade vi stannat"

(30877) Joonas Lyytinen
Bildbyrån

Publicerad: 21 mars 2024

FacebookXWhatsApp

Det står klart att Timråbacken Joonas Lyytinen lämnar klubben. Nu berättar han för ST att han och familjen gärna hade stannat.

– Självklart hade vi stannat om det hade varit möjligt, men tyvärr, säger han till ST.

Timrå har gått ut med att Joonas Lyytinen lämnar klubben. Men nu säger backen till ST att han hade stannat om det var möjligt, vilket han inte visste om det var tidigare under säsongen när han hade ett samtal med klubbens GM.

– Jag talade med Kimmo Kapanen och han sa att de inte visste om de kunde erbjuda ett avtal. Då behövde jag leta efter något annat, säger Lyytinen till ST och pratar om familjen och sin fru Tiina:

– Vi har barn och Tiina har jobb här. Självklart hade vi stannat om det hade varit möjligt, men tyvärr.

Joonas Lyytinen ser ut att hamna i Leksand till nästa säsong. Backen säger till ST att han gjort klart med en ny klubb, men vill inte säga vilken.

Den finske backen säger till sajten att han inte ville riskera att vänta långt in på säsongen för att veta om han kunde stanna eller inte.

– Det kanske hade varit möjligt att stanna, men det hade inneburit en risk för mig att skriva på så sent. Det är en ganska tuff marknad med få platser öppna, så det var för osäkert för att jag skulle riskera det, säger Lyytinen till ST.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)