HockeyNews
PLUS

Stjärnan: "Dra på sig avstängning i ett år..."

Patrik Karlkvist
ANNONS

Publicerad: 15 augusti 2024

FacebookXWhatsApp

Patrik Karlkvist – ett av SHL:s tyngsta nyförvärv – var inte helt nöjd med försäsongsdebuten.
Och frågande efter knallskottet:
– Som supporter, att dra på sig en avstängning i ett år bara för en träningsmatch 14 augusti. Känns onödigt, säger han i klubbens egna kanaler.

ANNONS

Örebro har gjort en tung värvning i form av landslagsmeriterade Patrik Karlkvist. Just nu när nyförvärven i SHL rankas inför säsongen hamnar högerskytten högt på alla listor – i går kväll gjorde han sin debut i Örebro och blev tvåmålsskytt.

"En inställningsfråga"

Men det var igenn vidare kväll och Örebro föll mot BIK Karlskoga på bortais.
– Vi kommer inte upp i intensitet eller arbete. Speciellt inte första 40, sista 20 när vi jagar är det lite bättre, säger Karlkvist till klubbens egna kanaler.

Han tillägger:
– Jag vet inte varför det blir så, går inte att skylla på att vi tränar hårt. Det är en mental fråga och en inställningsfråga. I dag var det inte där på de flesta håll håll. Några kör på men vi kan bättre.

"Känns onödigt"

ANNONS

Den mest omtalade händelsen i matchen var i första perioden när det blev ett tillfälligt avbrott på grund av att någon kastade in pyroteknik.
– Man hoppar väl till lite när det smäller, men har sett tillräckligt med fotboll på tv för att veta att man ska ut i omklädningsrummet och oftast går det ganska fort att få till spel igen. Jävligt onödigt bara, säger Karlkvist.

– Speciellt så här, som supporter dra på sig en avstängning på ett helt år bara för en träningsmatch 14 augusti. Känns onödigt…

ANNONS

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln