HockeyNews
PLUS

Specialavsnitt: Thoresen och Ikea-kassen

Thoresen Podcast
ANNONS

Publicerad: Idag 08:13

FacebookXWhatsApp

Patrick Thoresen har landat hos Djurgården – med en Ikea-kasse i handen klev han in på Hovet och ska debutera.

Mattias Ek, Mattias Persson och Andreas Hanson diskuterar hans betydelse för laget, var han tar plats, vem som riskerar att hamna utanför – och vad var det egentligen i Ikea-kassen?

ANNONS

Patrick Thoresen är på plats! Sista tunga pusselbiten i Djurgården ihop med Dick Axelsson, Marcus Krüger och Linus Klasen i det som är lagets tredje raka jakt på SHL-existens.

Blir den norske hockeystjärnan tungan på vågen för Djurgården? I vilken kedja ska han spela och vilka förväntningar ska vi ha på honom direkt från start?

I ett specialavsnitt av "MP & Hanson" diskuteras norrmannens ankomst till Stockholm och Hockeynews reporter och krönikör – Mattias Ek gör sin debut i podden.
– Självklart ska han ju in så högt upp det går i laguppställningen. En värvning för slutspelet och SHL-avancemanget, det är själva tanken. Han var väldigt otålig att komma igång och spela, Han landade nu, med Ikea-kassen och allt, och vill spela direkt i hemmapremiären, säger Mattias Ek.

Finns det då någon risk eller fallgrop med värvningen? Hur påverkas gruppen – och vad var det egentligen i Ikea-kassen? Det reder vi ut i specialavsnittet.

Här kan ni ta del av avsnittet på Spotify, Youtube och Apple.

PLUS gratis i en månad! (ord pris: 69). Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln