Jakob Silfverberg Brynäs
ANNONS

Publicerad: 3 september 2024

Brynäs tog revansch efter 6–2-smällen mot AIK.
I Tierp besegrades Djurgården med 3–0 – efter det att Jakob Silfverberg öppnat målskyttet i matchen.

ANNONS

Djurgården inledde bäst mot Brynäs och fick också möjlighet till ett straffslag efter nio minuters spel.
Straffspecialisten Linus Klasen grundlurade Erik Källgren men prickade stolpen när han skulle lägga in pucken.

I stället skulle Brynäs ta ledningen med 1–0 bara minuten senare. Hemvändaren Jakob Silfverberg slog till med sitt tredje mål under försäsongen, ett mål som dock inte såg helt otagbart ut för Viktor Andrén.

Efter en mållös mittenakt drog Brynäs i från i den tredje perioden.
Först spelade nyförvärvet Jordan Schroeder fram Anton Rödin som satte dit 2–0. Kort senare var det Anton Rödins tur att spela fram Jordan Schroeder som enkelt prickade dit 3–0, vilket sedermera också blev slutresultatet.
DIF var chanslöst efter det och åkte på försäsongens andra förlust.

Matchfakta

Brynäs – Djurgården 3–0 (1-0, 0-0, 2-0)

Första perioden: 1–0 (10:14) Jakob Silfverberg (Johan Larsson) Andra perioden:
Tredje perioden: 2–0 (43:43) Anton Rödin (Jordan Schroeder), 3–0 (46:24) Jordan Schroeder (46:24) Jordan Schroeder (Anton Rödin, Oskar Lindblom)

Skott: 37-20
Utvisningar: Brynäs 2X2 DIF 2X2