HockeyNews
PLUS

Shinnimin: ”Haft problem med en skada”

(31622) Brendan Shinnimin
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Idag 07:21

FacebookXWhatsApp

Brendan Shinnimin åkte på en avstängning efter tacklingen på Oskar Nilsson.
Nu säger forwarden att vilan kom lägligt.
– Jag har haft problem med en skada, säger han till NSD.

ANNONS

Brendan Shinnimins tackling på Oskar Nilsson i förra veckans derby resulterade i en avstängning och böter på 22 684 kronor. Det gjorde att han missade matcherna mot Malmö och Rögle, men själv försöker han se det positiva.

– Jag vill alltid spela och hjälpa laget vinna matcher, men jag försöker tänka positivt, och på ett sätt var det nog bra för mig. Jag vill inte gå in på några detaljer, men jag har haft problem med en skada i början av säsongen, så några dagars vila gjorde mig gott, säger han.

Under uppehållet tränade Shinnimin med ett juniorlag och hockeygymnasiet för att hålla igång. På måndagen var han tillbaka på is tillsammans med kontraktslöse målvakten David Rautio och några lagkamrater som haft begränsad speltid.

Trots en ojämn start för laget är han positiv:

– Vi har ett bättre djup än tidigare och om jag har en match som det går sådär i finns det andra som kan vinna den åt oss. Det är skönt att veta.

– Vi har passionerade supportrar, och jag vet att de inte gillar ordet tålamod, men det här är ett bra gäng som alltid gör sitt bästa och jag ber dem att ha det, fortsätter han.

Luleå och Brendan Shinnimin ställs mot Örebro på torsdag.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln