HockeyNews
PLUS

Publikfavoritens besked: "Finns inget annat lag"

Mikkel Aagaard
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 14 juli 2024

FacebookXWhatsApp

Mikkel Aagaard öppnar upp för en fortsättning i Modo redan nu, trots ett år kvar på kontraktet.

ANNONS

Den danske forwarden är just nu på semester och njuter av sommarledigheten efter att ha avslutat säsongen med VM-spel i Tjeckien.

– När vi kommer hem så gäller det att göra sig redo för säsongen och smygstarta lite på is. Det har blivit en kort sommar med allt som har varit, säger Mikkel Aagaard till ÖA.

Aagaard fick en strålande start på säsongen och var i en makalös målform som gjorde att han under en tid ledde SHL:s skytteliga, därefter följde dock en lång måltorka.

Orden om en fortsättning

Publikfavoritens kontrakt går ut efter den kommande säsongen och dansken är tydlig med att han kan komma att bli kvar i klubben.

– Vi trivs jättebra i Ö-vik och jag älskar att spela för Modo så om det kommer ett kontraktsförslag kommer vi såklart titta på det. Det finns inget annat lag i Sverige och SHL som jag vill spela för.

Det kan vara intressant med ett utlandsäventyr.

– Just nu är det fokus på den här säsongen och andra erbjudanden får vi kolla på om de kommer. Men som sagt älskar jag att spela för Modo och det skulle vara synd på sitt vis om det inte blir en fortsättning, avslutar Aagaard.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln