HockeyNews
PLUS

Publikfavoriten kan återvända till Rögle – som tränare

(19621) Taylor Matson
Bildbyrån

Publicerad: 11 juli 2024

FacebookXWhatsApp

Han har ryktats vara klar för Oskarshamn.
Nu skriver Helsingborgs Dagblad att Rögles förre publikfavorit Taylor Matson kan göra en oväntad vändning och i stället sadla om till tränare.
– Vi får se var den bollen landar, kring vad han vill göra och vad vi vill, säger Roger Hansson till tidningen.

För några veckor sedan skrev Expressen att den tidigare HV- och Rögleprofilen Taylor Matson var klar för Oskarshamn. Nu skriver Helsingborgs Dagblad att den mångårige publikfavoriten i Ängelholm i stället kan vara aktuell för en roll som assisterande tränare i Rögle.

ANNONS

Rögle saknar nämligen fortfarande en tränare i sin ledarstab som ska komplettera Roger Hansson och Max Bohlin. Då kan den 35-årige amerikanen, som så sent för några månader sedan var med och vann med finska Tappara, vara aktuell.

– Det har varit ett alternativ, kanske, men tanken var egentligen att Taylor skulle fortsätta spela. Nu har det kanske blivit ett annat beslut hos Taylor. Vi får se var den bollen landar, kring vad han vill göra och vad vi vill. Det finns olika alternativ som är möjliga för oss, säger Roger Hansson till HD.

ANNONS

Amerikanen har nyligen flyttat tillbaka och bosatt sig i Ängelholm.

– Ja, sen handlar det också om vad Taylor vill på sikt. När man spelat och varit i det där, för att sedan växla över till högsta nivån direkt… som tränare och person kan det även vara bra att steppa tillbaka lite i ett år.

Den 5 augusti återsamlas Rögle och då hoppas Roger Hansson att en lösning ska vara på plats.

– Nu är det semester, därför är det viktigaste att det är klart till vi drar igång igen. Det är jag övertygad om att det kommer att vara.

SE ALLA MATCHER – FÖR HALVA PRISET. Få första månaden med 50% rabatt på TV4 Play+ Sport Total. Bara 275kr (spara 274!). Säg upp när du vill! Gå till erbjudandet

Äntligen ispremiär: Hockeynews plus GRATIS i 2 mån (spara 138kr). Skaffa PLUS! Ord pris 69/mån. Säg upp när du vill.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln

ANNONS