HockeyNews
PLUS

Poängkung går upp i HA: "Rätt miljö"

Emil Ekholm
Foto: Bildbyrån

Publicerad: 21 juli 2024

FacebookXWhatsApp

Kalmar fortsätter att fylla på sin trupp.
Senast i raden att skriva på är forwarden Emil Ekholm.

Redan den 12 april kunde Hockeynews berätta att Trojas Emil Ekholm skulle ta klivet upp i Hockeyallsvenskan för spel med Kalmar nästa säsong.

På söndagen bekräftade klubben värvningen.

"Emil är en stor och skicklig rightare med ett bra skott. Vi ser stor potential i honom och det kommer bli riktigt spännande att följa hans utveckling hos oss," säger Stolt till Kalmars hemsida.

ANNONS

Den 23-årige Ekholm, som har Rögle BK som moderklubb, kommer närmast från spel i Hockeyettan med IF Troja/Ljungby där han förra säsongen levererade imponerande 31 poäng på 34 matcher.

Ekholm uttrycker sin glädje över att ha signerat med Kalmar:

"Det känns riktigt bra att ha signat på för Kalmar, en förening som har visat på senare år att man verkligen är att räkna med, inte bara sportsligt utan även allt runt omkring. Jag tror också att det är helt rätt miljö för mig att ta nästa steg i min karriär. Ska bli otroligt kul och ärofyllt att få vara med på denna resa. Ser verkligen fram emot att få spela inför våra fans och lite extra kittlar det när man vet vilka derbyn som väntar. Vi ses i Hatstore Arena!" säger Emil Ekholm till Kalmars hemsida.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln

ANNONS