HockeyNews
PLUS

Peter Forsberg investerar i nytt projekt: ”Möjliggör upplevelser som ingen annan”

(8799) Peter Forsberg
Bildbyrån

Publicerad: 26 maj 2019

FacebookXWhatsApp

Peter Forsberg investerar i ett nytt projekt. Hans engagemang i Next Level Group har nu lett till ett samarbete med Watch it Live.

– Tillsammans med Watch it Live och Next Level Group bildar vi en slagkraftig konstellation som möjliggör upplevelser som ingen annan, säger Forsberg till watchitlive.eu.

Peter Forsberg har sedan en tid tillbaka ett engagemang i Next Level Group AB, vars idé går ut på att skräddarsy strategier för sportpersonligheter. Nu står det klart att även ingått ett samarbetsavtal med Watch it Live AB, ett företag som arrangerar resor och upplevelser inom sport, kultur och event.

Avtalet med Forsberg innebär i sin tur också att de båda företagen ingår ett unikt samarbete samt att Next Level Group blir delägare i Watch it Live.

– Upplevelsen av sport eller andra event är oöverträffad när man ser dom på plats. Tillsammans med Watch it Live och Next Level Group bildar vi en slagkraftig konstellation som möjliggör upplevelser som ingen annan. Det känns helt rätt för mig att få vara med och agera för att möjliggöra att välkända sportprofiler kan dela med sig av kunskaper och entusiasm i aktuella evenemang. Jag skall göra mitt yttersta för att budskapet skall nå ut och att Watch it Live ska ta en ledande position inom upplevelseindustrin, säger Peter Forsberg till watchitlive.eu.

Utöver Peter Forsberg jobbar idrottsstjärnor som André Mahrer, Sanna Kallur, Kim Källström och Frida Hansdotter för Next Level Group och alltså numera även Watch it Live. Som kund hos företaget får man access till spelarna inför event, premiumplatser och stjärnspäckade uppföljningsevenemang när man reser. 

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!