HockeyNews
PLUS

Panelen: SHL-laget där fansen oroar sig

Örebro Timrå
ANNONS

Publicerad: 14 juni 2024

FacebookXWhatsApp

Silly season har pågått en längre tid och vissa SHL-lag är helt eller nästan klara.
Andra har mer att jobba på.
Mattias Ek och Mattias Persson ser lag som har skäl att oroa sig.

ANNONS

Mattias Ek, reporter och krönikör:
Kommentar:
– Två klubbar sticker ut i fråga om mängden frågetecken runt sig. Den ena är Timrå. Hur ska det gå med Olli Jokinen i båset? Det blir en väldigt stor förändring jämfört med att ha Ante Karlsson som tränare. Det blir mycket nytt för både Jokinen och spelarna och historiskt sett har det varit många kulturkrockar med icke-svenska tränare i SHL, tyvärr. Hoppas att det inte blir så i Timrå.
– Den andra är Örebro. Tror fortfarande att förra säsongens många härvor kanske inte riktigt är uppklarade ännu. Tränare, sportchef, vd, general manager, spelare… det var många som rök under en och samma säsong och det är många skärvor som ska pusslas ihop innan Örebro kan se sig själv i spegeln igen.

Mattias Persson, reporter

Kommentar:
– Finns det inte lite oroskänsla kring Örebro ändå? Visst, utköpet med Mathias Bromé är klart, men en lösning med Philip Holm är fortfarande inte nära i dagsläget och så länge det inte är löst skapar det onödig oro kring klubben. Vad har hänt? Känner sig nuvarande spelare trygga? Hur påverkar det gruppen? Det är många frågor som saknar svar i nuläget. Det finns även en viss oro kring om Jhonas Enroth studsar tillbaka från sin tunga fjolårssäsong och om Patrik Karlkvist är lika bra i Örebro. Lägg därtill allt kaos som kretsat runt klubben det senaste åren. Jag höjer faktiskt ett varningens finger då det aldrig är positivt när det surras negativt runt en klubb.

PLUS gratis i en månad! (ord pris: 69). Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln