HockeyNews
PLUS

Panelen: Han är SHL:s bästa värvning så här långt

Panelen

Publicerad: 16 maj 2024

FacebookXWhatsApp

Det ramlar in tunga namn i SHL under silly season och allt fler pusselbitar börjar komma på plats i lagen.
Vilken är den bästa värvningen så här långt? Hockeynews panel med Mattias Ek, Mattias Persson och Henrik Sjöberg tog tag i frågan.

Vilken är den bästa värvningen till SHL så här långt och varför?

Mattias Ek, reporter & krönikör.
– Jag tror inte att den bästa värvningen är presenterad ännu. Jag menar, LHC ska ersätta Marcus Högberg, Växjö laddar om och flera lag ska ha in sin eller sina bästa spelare. Men jag tror att Rögle är något väldigt bra på spåren. Arvid Holm ger RBK ett väldigt bra målvaktspar och Christoffer Rifalk slipper nu dra hela lasset själv. I kombination med den nya fina backsidan blir det kanon.

Mattias Persson, reporter
– Klurig fråga då det är så många aspekter att ta ställning till, men om vi ser till den enskilt bästa värvningen sett till lön kontra prestation och hur jag tror spelaren kommer lyckas så måste jag ändå säga Oliver Kapanen i Timrå. Han är bara 20 år gammal, men dominerar redan nu i VM-sammanhang och jag skulle bli förvånad om han inte gör det även i SHL. Jakob Silfverberg är ett annat namn jag håller väldigt högt sett till vad han kommer betyda för Brynäs både på och utanför isen.

Henrik Sjöberg, chefredaktör.
– Sett till alla aspekter både på och utanför isen är Jakob Silfverberg den klart bästa värvningen i mina ögon. Att döma av det Filip Cederqvist visade upp sista tiden i Sverige så kan han bli en jackpot för Frölunda. Jag har aldrig sett Anton Levtchi spela, men det är flera personer långt mycket mer hockeykunniga än jag som hyllat honom vid olika tillfällen sedan han skrev på för Luleå. Jag gillar också att Måns Carlsson hamnade i SHL och Modo, han kan bli en härlig profil i ligan under många år framöver.

Silly season-special: Hockeynews i 3mån för bara 99kr! (spara 108). Skaffa PLUS!

Följ ämnen i artikeln