HockeyNews
PLUS

Över 100 000 biljetter sålda till VM

Hockey-VM
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Idag 16:30

FacebookXWhatsApp

Publiktrycket inför VM i Avicii Arena är redan stort.

I dag släpptes biljetterna och över 100 000 biljetter är redan sålda – och trycket är extra högst till några av Tre Kronors matcher.

– Det höga biljettrycket är otroligt glädjande för oss i VM-organisationen, säger Tony Wirén, vd för 2025 IIHF Ishockey-VM i Stockholm, till Sportbladet.

ANNONS

Det råder redan hockeyfeber inför VM i Avicii Arena 2025 – för första gången på över tio år kommer mästerskapet avgöras i Sverige och Stockholm.

Avicii Arena renoveras just nu och kommer vara ombyggd inför turneringen.

I dag släpptes biljetterna och redan är över 100 000 biljetter sålda.

– Det höga biljettrycket är otroligt glädjande för oss i VM-organisationen men även för alla partners, lag, fans och inte minst för stockholmarna som kommer att få uppleva en riktig hockeyfest i maj. Vi visste att intresset var stort och att hockeyn har massvis av fans världen över men är ändå positivt överraskade över det enorma intresse som vi mötte under biljettsläppet i dag” säger Tony Wiréhn, vd för 2025 IIHF Ishockey-VM i Stockholm, till Sportbladet.

Biljetterna till VM-finalen är redan slutsåld. Och intresset är extra högt runt Tre Kronors matcher i gruppspelet mot Kanada och Finland.

– Trycket är enormt nu och vissa matcher är helt slutsålda men det finns biljetter kvar till vissa av Tre Kronors matcher och vi kommer dessutom att släppa ut fler biljetter efterhand, säger Wirén till tidningen.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln