HockeyNews
PLUS

Nybro jagar ersättare: ”Har inget konkret”

Nybro
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Idag 12:49

FacebookXWhatsApp

Först Matt Berry och nu även Émile Poirier. Nybro har tvingats gå skilda vägar med två nyförvärv i förtid.
Nu har sportchefen Mikael Aaro trappat upp jakten på ersättare.
– Det är inte omöjligt att vi tittar på två, säger han till Barometern.

ANNONS

På söndagen kom det chockartade beskedet att Émile Poirier bryter kontraktet med Nybro på grund av personliga skäl. Kanadensaren, som var ett välmeriterat nyförvärv inför säsongen, noterades för totalt två poäng på fem matcher och har precis som laget haft en tuff inledning på säsongen.

– Vi har haft en god kontakt hela vägen och tanken var att hans familj skulle komma hit. Sedan fick jag ett sms i lördags kväll och det gick ganska fort, säger sportchefen Mikael Aaro till Barometern.

Sedan tidigare har man även gjort sig av med nyförvärvet Matt Berry i förtid och det innebär att Nybro behöver intensifiera forwardsjakten. Mikael Aaro vill ha in åtminstone en, men gärna två forwards.

– Jag startade direkt och det finns några spelare, men vi har inget konkret i dag. Det är folk som kontaktar oss när de ser att vi kanske behöver spelare, men vi behöver också hitta rätt roll till det vi behöver. Nu är vi tolv forwards och det är inte omöjligt att vi tittar på två, fortsätter Aaro.

Aaro meddelar även att Herman Träff, som stod för två poäng på tre matcher i Hockeyallsvenskan, inte lär återvända till Nybro på ett tag.

– Som det är just nu kommer han vara kvar i HV71. De har ett ganska utbrett skadeläge och han har inte gjort det sämre där direkt. De är supernöjda med honom. Det är kul för Herman – men ett annat läge för oss.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln