HockeyNews
PLUS

Nya tränarnamnen i AIK-diskussionen

Åkerblom Eriksson

Publicerad: 11 april 2024

FacebookXWhatsApp

AIK är på jakt efter ny huvudtränare efter att Anton Blomqvist lämnat för HV71. Nu uppger Sanny Lindström och Johan ”MrMadhawk” Svensson nya tränarnamn för AIK i podden "Sanny & Svensson".

Hockeynews kunde tidigare skriva om att AIK har fyra kandidater kvar till tränarjobbet, men även att Johan Hedberg är ett hett namn för AIK.

Nu avslöjar Sanny Lindström och Johan ”MrMadhawk” Svensson ännu ett namn i podden "Sanny & Svensson". MrMadhawk säger att det handlar om Daniel Eriksson som tidigare varit i bland annat Södertälje, Oskarshamn och Linköping.

Sanny nämner i podden att det finns en naturlig koppling mellan Pajen (Niklas Persson, AIK:s sportchef) och Daniel Erikssons tid i Linköping.

De nämner även i podden att Markus Åkerblom är ett namn som förekommit, som just nu är huvudtränare för laget HC Thurgau i Schweiz. MrMadhawk säger att Åkerblom varit aktuell för att assistera Marcus Ragnarsson i Almtuna.

"Men nu finns lite huvudtränare uppdrag också tillgängliga. Så han kanske är ett spår om han inte hamnar i typ Östersund som också söker tränare", säger han i podden.

Silly season-special: Hockeynews i 3mån för bara 99kr! (spara 108). Skaffa PLUS!