HockeyNews
PLUS

NHL-forwardens ord om Modos säsong – och framtiden

(10335) Victor Olofsson
HockeyNews.se / Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 1 september 2024

FacebookXWhatsApp

Jesper Olofsson blev klar för en återkomst till Modo – då gick rykten om att Victor Olofsson skulle ansluta.

Men det skjuter han nu ned i en intervju med ÖA:

– Nej, det skulle jag inte säga. Jag har alltid pratat med Hinken och vi känner varandra sedan långt tillbaka. Hade det däremot inte blivit något NHL-kontrakt hade Modo förmodligen varit högst upp på listan.

ANNONS

Sportchefen Henrik "Hinken" Gradin kan dock ha anledning att fortsätta jobba på NHL-forwarden.

– Jag kan inte lova något men jag hoppas att vi kommer att spela tillsammans i Modo i framtiden. Jag skulle absolut vilja göra det. Att spela med brorsan är en dröm vi båda alltid har haft, säger Victor Olofsson till ÖA.

Om sitt eget NHL-byte från Buffalo till Las Vegas, säger han att chansen att få visa offensiva kvaliteter spelade in i valet – liksom att få spela med Robert Hägg som han gick hockeygymnasiet med I Örnsköldsvik.

Om Modos kommande säsong, resonerar Victor i ÖA:

– Ja jag tror och hoppas att det ska vara ett slutspelsgäng som är där ute. Jag tror att de kommer ta kliv från förra året. Även om de gjorde en väldigt bra säsong i fjol.

– Jag hoppas brorsan kan få en bra start och sätta lite puckar. (Lukas) Jasek och (sampo) Ranta tycker jag ser riktigt bra ut också. Kan de få igång lite kemi, tror jag att det kan bli en riktigt bra kedja, avslutar Victor Olofsson med.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln