HockeyNews
PLUS

Modo nära värvning – då kommer svaret

Henrik Gradin Modo
Foto: Bildbyrån

Publicerad: 5 juli 2024

FacebookXWhatsApp

Modo jagar en eller möjligtvis två backar.
Ett tungt namn ska in – och Henrik Gradin väntar på ett svar just nu – och räknar med att markanden kommer öppna upp sig inom kort.

Modo har länge hoppats på Robert Hägg men NHL-backen har bestämt sig för att stanna i Nordamerika och har skrivit på för Vegas Golden Knights.
Det rör på sig i Nordamerika och det kommer påverka hela marknaden och Gradin tror på fler alternativ inom kort.
– Det finns inget nytt än. Det är fortfarande samma spelare som är tillgängliga nu som tidigare men jag tror att det kommer dyka upp några nya namn den närmsta tiden. Inte många men några, säger han i en intervju med Örnsköldsvik Allehanda.

Inom några dagar kan en viktig pusselbit falla på plats för Modo i backjakten. Gradin berättar för tidningen att han snart kan ha säkrat upp ett namn. – Just nu hoppas jag på att få ett svar de närmaste dagarna från en av spelarna, säger Gradin till ÖA.

Mattias Norlinder är fortfarande kvar på marknaden men har deklarerat att han vill fortsätta i Nordamerika helst av allt. – Mattias är en otroligt duktig back men bollen ligger hos honom. Vill han spela här så skulle vi vara mycket glada att över att plocka in honom, säger Gradin till ÖA.

Silly season-special: Hockeynews i 3mån för bara 99kr! (spara 108). Skaffa PLUS!

Följ ämnen i artikeln