HockeyNews
PLUS

Målvakten vill ta förstaspaden i Björklöven

Melker Thelin
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 19 juli 2024

FacebookXWhatsApp

Melker Thelin har ett fullspäckat schema tills det att den hockeyallsvenska säsongen drar igång. Målvakten vill ta första spaden i ett storsatsande Björklöven.

ANNONS

Målvakten har varit haft fullt upp med träning den senaste tiden. Melker Thelin var ganska nyligen över till över till USA för Utah Hockey Clubs development camp. I Delta Center, deras nya hemmaarena, hann han spela en internmatch.

– Jag tror de ska renovera arenan lite inför säsongen, den är egentligen gjord för basket. Men den var fräsch och fin, säger Thelin till VK.

Mer USA

Det kommer att bli ännu mer USA för Thelin innan säsongen med Björklöven drar igång. I Plymouth väntar ett träningsläger med det svenska U20-landslaget.

– Det ska bli kul att få en liten rivstart på säsongen, spela lite matcher så man kommer in i det direkt. Ibland känns det som att försäsongen är så lång, men det ska bli kul att gå på is där om en vecka – och få spela direkt.

I Björklöven kommer Thelin att konkurrera med Joona Voutilainen om första spaden, precis som ifjol.

– Jag vill ju ta förstaspaden och hjälpa laget så mycket som möjligt för att vi ska kunna ta steget upp till SHL, det är ju vårt enda mål, säger han.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.