HockeyNews
PLUS

Målvakten får debutera mot Leksand

Rifalk Arvid Holm
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 26 september 2024

FacebookXWhatsApp

Rögle byter målvakt inför mötet med Leksand på torsdagskvällen. Christoffer Rifalk får vila och Arvid Holm får göra sin första tävlingsmatch för bandyklubben.
Det bekräftar tränaren Roger Hansson för Helsingborgs Dagblad.

ANNONS

Leksand är i stort behov av en seger efter två raka 1–5-förluster. Nu är det bekräftat vilken målvakt de ska försöka överlista i sin första hemmamatch för säsongen.

Arvid Holm har återvänt till svensk hockey efter tre år i Nordamerika. Under försäsongen höll han bland annat nollan mot Frölunda. Den 195 cm långe Trojaprodukten stod för två starka säsonger i Färjestad 2019–21 och fick bland annat debutera för Tre Kronor.
– Arvid kommer att stå, säger Roger Hansson till HD.
– Jag sa det till ”Stoffe” (Rifalk), att han har gjort två bra prestationer. Men det är tätt mellan givarna nu och det gäller att hålla båda två igång och inte spela slut på någon när det är många matcher.

Rögle har inlett med uddamålsförlust mot Färjestad och uddamålsseger mot Frölunda. Roger Hansson förväntar sig ett desperat Leksand.
– Jag kan tänka mig att det skapar lite press och stress hos dem efter att ha förlorat de här två matcherna. Så är det, fast att det är tidigt, när de känner att de måste vinna hemma. Jag förväntar mig att Leksand kommer ut och vill köra och ta tag i det.

PLUS gratis i en månad! (ord pris: 69). Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln