HockeyNews
PLUS

Malmö behåller Olofsson – klar för säsong 8

Johan Olofsson
Foto: Christian Örnberg/Bildbyrån

Publicerad: 28 mars 2024

FacebookXWhatsApp

Malmö Redhawks behåller forwarden Johan Olofsson.
Den snart 30-årige värmlänningen är klar för en åttonde säsong i klubben.

Johan Olofsson har spelat för Malmö ända sedan 2017. Nu har han skrivit på för ett år till och närmar sig 400 matcher i Malmö.
– Vi är glada att kunna förlänga med Johan som är en av våra kärnspelare. Han står för det hårda jobbet varje kväll och hans speed är ett ständigt hot för motståndarna, samtidigt som han är en användbar spelare i alla spelformer. Vi uppskattar Johans uppoffrande spel för laget och den senaste säsongen nosade Johan dessutom på personbästa. Han har ett driv att ständigt utvecklas, säger Malmös sportchef Björn Liljander till klubbens hemsida.

Nära personbästa i Malmö

Johan Olofsson missade inte någon av de 52 SHL-matcherna och fick ihop 23 poäng (8 mål, 15 assist), vilket bara var en poäng ifrån personbästa på 24 poäng (13 + 11) i Malmötröjan.

– Jag trivs grymt bra här i Malmö och är glad över att köra vidare ett år till. Det hårda jobbet är en del av mitt sätt att spela hockey, så det ska jag fortsätta bidra med. Gör man sitt jobb varje dag så kommer oftast belöningen också. Vi ska vinna fler matcher och klättra i tabellen nästa säsong. På vägen dit trycker jag gärna dit ett par puckar till, säger Johan Olofsson till Redhawks hemsida.
ANNONS: Se alla matcher i TV4 PLAY för 399 kr/mån – spara 900 kronor

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)