HockeyNews
PLUS

Läkarens ord om Olli – efter knocken

Palola
Suvad Mrkonjic/Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 27 februari 2024

FacebookXWhatsApp

Under matchen mellan Leksand och Oskarshamn fick Olli Palola en smäll utav Leksands målvakt Mantas Armalis. Den tog så hårt att han fördes till sjukhus. – Han är jättetrött och hade svårt att öppna ögonen, säger Oskarshamns lagläkare Sadegh Dolatabadi till Sportbladet.

ANNONS

Det var under matchen mellan i Oskarshamn som Leksands målvakt Mantas Armalis åkte på matchstraff för "fighting" efter att ha knockat Olli Palola, som sedan fördes till akuten.

Oskarshamns tränare, Martin Filander sa följande om situationen efteråt.

– Det som sker med Olli Palola, det är ett överfall. Jag mår lite dåligt faktistk måste jag säga, säger Filander till TV4.

Och säger följande om hur Palola mår:

– Jag vet inte, han är på akuten. Så han var inte riktigt kontaktbar under hela pausen i alla fall, säger Filander till TV4.

Oskarshamns lagläkare berättar om läget kring Palola till Sportbladet.

– Olli var vaken, jag frågade honom om vad det var för datum och om han kom ihåg något från situationen men det gjorde han inte, säger Sadegh Dolatabadi till Sportbladet.

Och fortsätter:

– Helt galet av målvakten. Palola försökte att resa sig men ramlade ner flera gånger. Han är jättetrött och hade svårt att öppna ögonen, äger Sadegh Dolatabadi till Sportbladet.

Oskarshamns sportchef Oscar Alsenfelt säger till Sportbladet att man nu ska röntga Palolas huvud.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln