HockeyNews
PLUS

Lindblom på plats i Gävle med Brynäs: "Vill vinna"

Oskar Lindblom
Bildbyrån

Publicerad: 14 maj 2024

FacebookXWhatsApp

Det är tre veckor sedan Brynäs gick upp i SHL och sedan dess har man presenterat en del nyförvärv. Oskar Lindblom är en av dem och han har nu gjort sin första träning med Gävlelaget.

Oskar Lindblom är tillbaka i Brynäs efter ett par år i Nordamerika. Till nästa säsong kommer han att för första gången någonsin spela tillsammans med lillebrodern Linus.

– Ja, det är fint. Vilket skott han har, Linus, säger Oskar om sin sex år yngre bror till GD.

Den första träningen gjordes under tisdagen och det kändes helt okej för 27-åringen som har en plan på att vara i Brynäs ett bra tag framöver. För en vecka sedan skrev han på för två år med option att förlänga med ytterligare tre år.

– Målet är att vara här i fem år. Sedan finns det alltid saker som kan hända, men som det är nu, vill jag bara vara här.

Lindblom spenderade fem år i Philadelphia Flyers för att avsluta med två år i San Jose. Nu är fullt fokus Brynäs och ta klubben till ett nytt SM-guld.

– Jag är stolt över vad jag gjort där borta. Men jag kommer inte att sakna något där, nu är det ett nytt kapitel. Jag är bara 27 år och vill fortfarande bli en bättre hockeyspelare.Och man vill ju vinna SM-guld.

Silly season-special: Hockeynews i 3mån för bara 99kr! (spara 108). Skaffa PLUS!