HockeyNews
PLUS

Leksands GM: ”Vill veta det för att fortsätta”

Thomas Johansson
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 22 augusti 2024

FacebookXWhatsApp

Leksands GM Thomas "Tjomme" Johansson sitter på ett utgående avtal med Leksand.
54-åringen har fortfarande inte fått något kontraktsförslag av klubben – men nu ger han sin bild av vad som krävs för att han ska stanna.
– Där behöver jag få veta den nya styrelsens inriktning, säger han till Aftonbladet.

ANNONS

Leksands general manager Thomas "Tjomme" Johansson har ett utgående kontrakt. För ett par veckor sedan kunde Hockeynews berätta att parterna ännu inte satt sig ner och börjat diskutera framtid.

I en lång intervju med Aftonbladet berättar "Tjomme" att han fortfarande inte fått något kontraktsförslag från klubben.

– Nej, jag har inte fått någon kontraktförslag än och jag kan köpa det. Det är en ny styrelse på plats och Leksand behöver på något sätt också känna av att nu har man en möjlighet att kanske vända en färdriktning om man nu tycker att man vill göra det. Då är det väl bra att styrelsen gör sin hemläxa så att man fattar ett beslut man är trygg med. Jag hoppas väl på att vi ska kunna ha någon form av besked på vilket håll det går åt hyfsat snabbt och tidigt, så att inte lagbygget till 25–26 blir lidande eftersom jag har en nyckelposition.

Vidare ger han sin bild på hur han ser på en fortsättning inom klubben:

– Jag vill ju känna mig trygg med att vi ska kunna fortsätta med de investeringar och satsningar som vi har gjort på sporten. Lagen i SHL kommer ju inte backa utan de kommer ju fortsätta att utvecklas både ekonomiskt och med andra saker runt omkring. Vi har inte is året om, till exempel. Det är en sån grej som vi skulle behöva för att göra våra spelare ännu bättre. Rögle och HV71 har bland annat is året runt. Det är det jag känner att där behöver jag få veta den nya styrelsens inriktning, vad de tänker och tycker. Hur vill de att Leksand ser ut om fem år, vad tänker de och hur ska utvecklingen gå framåt?

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln