Djurgården till final - avgör i femte perioden

DIF

Publicerad: 12 april 2024

David Blomgren hade mängder av målchanser.
Till slut blev han den stora matchvinnaren för Djurgården – som spelar final mot Brynäs.

Ludvig Rensfeldt hamnade på botbänken tidigt i den sjätte semifinalen mellan Mora och Djurgården.
Det utnyttjad hemmalaget.
I spel fem mot fyra skickade Ludvig Levinsson in ledningsmålet för Mora, men glädjen blev kortvarig.
Målet dömdes bort efter videogranskning – målvakten stördes enligt situationsrummet.

Det blir en högdramatisk avslutning på den sjätte semifinalen i Smidjegrav Arena – 0–0 på matchklockan efter 60 minuters spel och övertiden pågår.

Mora har varit närmast ett avgörande, när Kalle Kratz träffade stolpen i första förlängningsperioden. Just nu pågår period nummer fem.

David Blomgren blev till slut stor hjälte – han avgjorde i femte perioden efter att ha haft en lång rad chanser genom hela matchen.

Brynäs och Djurgården möts nu i finalen.

Silly season-special: Hockeynews i 3mån för bara 99kr! (spara 108). Skaffa PLUS!