HockeyNews
PLUS

Knuts gör comeback efter huvudsmällen

Knuts
Daniel Eriksson/Bildbyrån, Skärmdump TV4
ANNONS

Publicerad: 12 mars 2024

FacebookXWhatsApp

I kväll tar Leksand emot Timrå för grundseriens sista match. Då är Jon Knuts tillbaka efter skada.

ANNONS

Leksand tar under kvällen emot Timrå i grundseriens sista match. Då är Jon Knuts tillbaka efter skada. Det var mot Frölunda som Malte Strömwall gjorde en offensiv tackling som träffade Knuts i huvudet som ledde till att Knuts blev frånvarande.

– Ja (Lucas) Lagerberg kommer in på grund av lite förändringar på backsidan. Det är det. Jon Knuts kommer spela också, säger Leksands assisterande tränare David Printz till klubbens hemsida.

Det finns vissa saker Leksand kommer träna speciellt på inför slutspelet, och Printz säger att laget inte struntar i kvällens match trots att Leksand är klara för slutspel.

– Det är klart att vi kommer att fortsätta på powerplay, och titta på detaljer. Special teams, nu vill man att allting ska sitta så bra som möjligt. Det är ändå en viktig match för oss, att vi inte bara släpper den totalt. Vi måste jobba på vårt spel och se till att vi är väl förbereda inför slutspelet. Så det ska bli kul att komma ut till matchen i kväll, jag tror att det kommer att bli bra, säger Printz till hemsidan.

ANNONS: Se alla matcher i TV4 – spara 900kr

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln