Växjö mot engelska Sheffield i CHL.
Då slog engelsmännen till med en riktig knall.
– Det är en enorm fjäder i hatten för britterna att slå ett av Europas bästa lag på bortaplan, säger Viaplays Jonatan Lindquist.

ANNONS

Växjö inledde CHL-säsongen med en 3-1-seger mot Eisbären Berlin i torsdags, men lördagens match mot Sheffield Steelers blev det desto tuffare.

Engelska Sheffield tog ledningen redan efter dryga minuten. Växjö kvitterade genom Dennis Rasmussen i den andra perioden, men engelsmännen återtog snabbt ledningen.

Växjö fick till en kvittering och fick till en förlängning – men väl där blev skrällen ett faktum. Sheffield drog det längsta strået efter att Marc-Olivier Vallerand satt segermålet.

Sheffield vann även skottstatistiken med 27-23 och tog sin första seger i CHL, medan Växjö står på fyra poäng efter två matcher.