HockeyNews
PLUS

Klart: Blomstrand till ny HA-klubb

(19451) Ludwig Blomstrand
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Igår 21:33

FacebookXWhatsApp

Ludvig Blomstrand har klart med en ny klubb.

Under lördagen presenterades han av Nybro.

ANNONS

På Nybros hemsida är Mikael Aaro mycket nöjd:

- Efter att Émile Poirier lämnade har vi arbetat hårt med att söka av och identifiera intressanta spelare på marknaden. Vår tydliga målsättning har varit att ersätta Émile och därför är jag riktigt glad över att kunna presentera en forward med så stor erfarenhet som Ludwig Blomstrand ,säger sportchef Mikael Aaro och fortsätter:
\

  • Ludwig har under sina år inom hockeyn gjort sig känd för att vara en målskytt och att han gjort 117 mål i HockeyAllsvenskan är starkt kvitto på det. Utöver sitt målsinne är han skicklig i powerplay, har en bra skridskoåkning och är stark på pucken. Detta hoppas jag kan hjälpa oss att skapa mer offensiv zontid vilket är något som vi inledningsvis haft problem med.

Ludwig Blomstrand själv till Nybroshttps://www.nybrovikings.com/article/s2kasl8-38k4d/view

– Jag är jäkligt spelsugen nu! Det känns riktigt bra att komma till Nybro Vikings. Jag och Micke har haft många goda samtal och detta kändes som det bästa alternativet redan från start, säger Ludwig Blomstrand och fortsätter:

– Dessutom har jag pratat med Jesper Bärgård som är en gammal Vikingsspelare och en väldigt god vän till mig. Han talade väldigt gott om föreningen och tyckte att det skulle vara ett bra val för mig.

Lånet sträcker sig över säsongen 24/25. 

- Det känns skönt att vi nått en lösning som blir bra för båda parter, vi önskar Ludwig stort lycka till framöver, säger sportchef Emil Georgsson till SSK:s https://www.sodertaljesk.se/article/pbqasl8-41461/view

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln