HockeyNews
PLUS

Klart - hit flyttar Björklövens kapten

(10671) Fredric Andersson
Bildbyrån

Publicerad: 17 juli 2024

FacebookXWhatsApp

Björklövens kapten Fredric Andersson har klart med en ny klubb.

Det blir en flytt till Danmark.

Frederikshavn White Hawks meddelar genom tränaren Fredrik Johansson:

  • Vi har sökt en spelare med stora ledaregenskaper, och det måste vi säga att vi har fått med Fredric Andersson. Han besitter fantastiska ledaregenskaper, både på och utanför isen. Han är en riktigt bra och smart tvåvägscenter, med en bra speluppfattning. Han är en spelare med stor erfarenhet, och vi kommer att använda honom både i powerplay och boxplay. Han passar perfekt in i det sätt vi ska bygga laget på, och han kommer att bidra med sin fortsatta hunger efter att vinna ishockeymatcher.
ANNONS

De senaste sju säsonger har han varit lagkapten i Björklöven:

  • Det är något som både jag, min fru och våra två döttrar ser mycket fram emot. Vi ska prova ett nytt land och en ny plats, vilket vi är mycket spända på men också ser väldigt mycket fram emot. Det ska bli riktigt kul att lära känna staden och klubben bättre, och jag har bland annat pratat med Nicolai Meyer om det. Han har berättat mycket gott om både staden och klubben, så allt ser riktigt bra ut. Jag har också tidigare spelat tillsammans med Jesper Thörnberg, så jag känner också till dansk ishockey lite, men ser fram emot att uppleva det själv. Jag har också pratat med tränaren Fredrik Johansson, och allt låter mycket tilltalande, så vi ser fram emot att flytta till Frederikshavn i augusti månad, säger klubbens nye svensk i ett pressmeddelande.

SE ALLA MATCHER – FÖR HALVA PRISET. Få första månaden med 50% rabatt på TV4 Play+ Sport Total. Bara 275kr (spara 274!). Säg upp när du vill! Gå till erbjudandet

Äntligen ispremiär: Hockeynews plus GRATIS i 2 mån (spara 138kr). Skaffa PLUS! Ord pris 69/mån. Säg upp när du vill.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln

ANNONS