HockeyNews
PLUS

Jag hoppas ni vill ansluta till mitt lag

(1326) Julkulan
Thron Ullberg

Publicerad: 8 december 2017

FacebookXWhatsApp

Jag tror inte att allt händer av en anledning, men jag tror att man kan finna en anledning med allt som händer.

För snart ett år sedan fick jag beskedet att jag hade drabbats av cancer. Det var den absolut värsta dagen i mitt liv. Jag insåg att jag inte kunde göra något åt det faktum att jag hade drabbats, men däremot gav jag mig fan på att ge den här sjukdomen en jäkla match för alla dom tusentals som också kommer att få sina liv omkullkastade om vi inte hjälper forskningen att sätta stopp för cancer.

Tillsammans med HockeyNews.se tar vi nu tillsammans ett steg närmare för att nå det målet!

För mig har julen alltid varit ett tillfälle att få vara just tillsammans. En anledning att få umgås, skratta och äta alldeles för mycket av mormors julmat. Men i fjol fick julen även en annan innebörd för mig. Hädanefter kommer julen också att vara en årligen återkommande påminnelse om att man bara har ett liv och att det gäller att göra det bästa av det.

Så för att fortsätta att hjälpa forskningen framåt har jag och min storasyster tryckt upp 500 specialdesignade julgranskulor med texten ”tillsammans” på. Tack vare att HockeyNews.se sponsrat produktionskostnaden av dessa, så går varje krona (ex frakt) oavkortat till Cancerfondens livsviktiga arbete.

Hockey handlar om att kämpa som ett lag mot ett gemensamt mål. Jag hoppas att ni vill ansluta till mitt och HockeyNews lag och tillsammans sträva mot målet att besegra cancer, en gång för alla.

CAMILLA ENSTRÖM

Köp tillsammans-julgranskulan genom att:
> Swisha 150 kr (eller mer) till nummer 076 107 9 107.
> Ange adress samt antalet kulor du önskar köpa i fältet för ”meddelande” när du swishar.

Tack vare HockeyNews.se så går HELA beloppet (ex frakt) oavkortat till Cancerfonden.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!