HockeyNews
PLUS

HV71 förstärker – värvar spetsforward

Jonathan Ang
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Idag 10:46

FacebookXWhatsApp

HV71 förstärker.
Kanadensaren Jonathan Ang, 26, ansluter från Ambri-Piotta.
– I Jonathan får vi en offensiv högerfattad forward som både kan spela center och ytterforward, säger Chris Abbott till klubbens hemsida.

ANNONS

HV71 har fått en tuff start på SHL-säsongen och parkerar som nästjumbo i tabellen. Nu väljer klubben att förstärka och plocka in den 26-årige forwarden Jonathan Ang, som närmast kommer från fem säsonger i Schweiz där han stått för 79 poäng på 111 matcher.

– I Jonathan får vi en offensiv högerfattad forward som både kan spela center och ytterforward. Han har skridskoåkningen som främsta styrka, vilket gör att han kommer att passa bra in i SHL och vårt sätt att spela, säger klubbens general manager Chris Abbott till klubbens hemsida.

Jonathan Ang bytte Kloten mot Ambri-Piotta inför säsongen, men där har forwarden haft svårt att producera inledningsvis. Nu byter han miljö och flyttar till Sverige.

– Jag har bara hört positiva saker om HV71 och jag ser fram emot att komma till klubben. För egen del hoppas jag kunna bidra med kreativitet i offensiven, men också vara en pålitlig spelare i alla spelformer, säger Jonathan Ang.

Kontraktet gäller säsongen ut.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln